Benchie
Sawadee kha,

Jeg hedder Benchaphorn Chookamphaeng Nielsen, til daglig bare kaldet Benchie. Jeg er født i 1982, og opvokset i Nord Thailand i en by, der hedder Kamphaeng Phet.
Jeg har, ud over grundskole og highschool også gået på Universitetet i Thailand, hvor jeg har uddannet mig til Økonom.
Dan og jeg mødte hinanden i 2006, og han besøgte mig i Thailand efter 4 måneder. Vi havde den mest fantastiske tid sammen, og blev enige om at jeg skulle til Danmark.
Dan kom igen til Marts 2007, for at fejre min 25 års fødselsdag, og da han kom hjem til Danmark, ordnede han papirerne, så jeg kunne komme til Danmark i Juni 2007.
Vi blev gift i Pårup Kirke den 11. August 2007, og det var en meget dejlig dag.
I Oktober fik jeg så opholdstilladelse i Danmark, og i Maj 2008 fødte jeg vores første barn, Isabella, og i December 2009 kom Alex til verden.
Når jeg er færdig med sprogskolen, vil jeg gerne lave min uddannelse om til dansk, så jeg kan finde mig et arbejde.
Jeg er meget glad for at være i Danmark sammen med Dan og Isabella... selv om her nogen gange er lidt koldt :-)Dan
Sawadee khrup,

Jeg hedder Dan Nielsen, og er født i 1969 og opvokset i Odense, Danmark.
Jeg har folkeskolen, gymnasiet og IT Programmør uddannelser. Jeg har udtjent min værnepligt (godt og vel) i Søværnet fra 1988 til 1994, og siden da arbejdet som Programmør og / eller Administrator i IT Branchen.
Jeg er bidt af en gal lystfisker, og vil meget gerne bruge mange timer ved fiskevandet. I vinter og tidlig forår bliver det mest til spinnefiskeri, men resten af året er jeg gerne at finde ved moserne med medegrejet.
Jeg har tre børn fra tidligere, Michelle fra 1991, Mathias fra 1993 og Angelo fra 2001, og nu også Isabella fra 2008, og Alex fra 2009 med Benchie. De to store ser jeg ikke ret meget mere, da de ikke rigtig gider. De har travlt nok med deres venner. Men Angelo kommer her tit, og han er meget glad for at han har fået en lillesøster og en lillebror.
Han er også meget glad for Benchie, og lytter mere efter hende end mig :-)
Jeg har rejst meget i Thailand, så det var helt naturligt at det skulle være Benchie og mig, der skulle bruge livet sammen.

Kontakt os på webmaster@benchiedan.dk

    Benchie & Dan's Hjemmeside - Copyright © 2009
                              Bendani Software